5 stijlvolle kledingstukken voor trendy mannen

5 stijlvolle kledingstukken voor trendy mannen

april 20, 2021 0 Door Koen Blijlevens

Als man is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Een goed verzorgde en trendy outfit zorgt voor een sterke eerste indruk. Daarom is het belangrijk om een aantal stijlvolle kledingstukken standaard in je kast te hebben liggen. In deze blog wordt je op de hoogte gebracht van vijf stijlvolle kledingstukken voor trendy mannen van de laatste tijd. Dus houd je pen in de aanslag en schrijf mee!

De chique spijkerbroek

De Chino broek is echt iets van de laatste twee jaar. Hij is net iets netter dan een normale spijkerbroek dus ideaal voor bijvoorbeeld een sollicitatie. Een chino is chique, maar niet overdressed en daarom past hij eigenlijk onder iedere outfit. Het aanschaffen van zo’n chino broek kan tegenwoordig bij veel winkels. Het Merk Meyer heeft een ontzettend grote collectie aan chino broeken de laatste tijd. Het merendeel van de meyer broeken zijn chino’s en zitten zeer comfortabel.

Chelsea boots

Een chique uitziende schoen mag zeker niet ontbreken in een mannengarderobe. De chelsea boot is daar de ideale optie voor. Deze schoen ziet er chique uit maar heeft ook een rock-’n-roll tintje. Meestal draag je deze schoenen onder een pak of overcoat.

Het witte overhemd

Met een wit overhemd zit je altijd goed. Het is eigenlijk zo’n simpel item, maar toch echt wel essentieel in iedere mannen garderobe. Het staat overal onder en is meestal het fundament van je outfit. Je kunt een wit overhemd gedurende het hele jaar dragen, wat ervoor zorgt dat het op timing niet mis kan gaan. Het nadeel van wit is dat vlekken en viezigheid natuurlijk snel zichtbaar zijn. Dus let een beetje op.

Waterpolo zonder water?

Juist, dan blijft er alleen nog maar het woord polo staan. Een polo kunnen veel mensen rocken en geeft je een chique en trendy uitstraling. Helemaal als je op klantbezoek gaat en niet wil laten lijken dat je te erg je best hebt gedaan, is de polo de ideale oplossing. Via Gant kleding online kopen, heb je op korte termijn de vetste en meeste kleurrijke polo’s al in huis. Houd wel altijd in je achterhoofd dat een polo niet bij iedere broek past, dus doe niet al te gek.

De blazer

De blazer is ideaal voor mensen die bij bedrijven werken waar een formele sfeer hangt, maar je niet iedere dag klantafspraken hebt. Er zal van je worden verwacht dat je er chique uitziet zonder dat je een driedelig pak aan hebt. De blazer is daar de ideale oplossing voor. Deze laat je minder ongemakkelijk voelen tijdens een gesprek met iemand die in pakt komt. Een blazer is net wat luchtiger, maar laat wel zien dat je moeite hebt gedaan.

Deze 5 tips waren natuurlijk pas het topje van de ijsberg. Wil je weer weten over wat nu echt trendy is voor mannen. Lees vooral de andere blogs!