Leuke ideeën voor verjaardagen

Leuke ideeën voor verjaardagen

juni 15, 2021 0 Door Koen Blijlevens

Sommige mensen laten het liefst hun verjaardag voorbijgaan zonder er iets mee te doen. Die mensen snap ik niet. Je verjaardag is een perfect excuus voor een leuk feestje. Mocht je geen leuke ideeën hebben hoe je dit kunt doen, geef ik je graag wat inspiratie!

Doe alsof je 21 wordt

Een 21 diner is een leuke studenten traditie om je 21e verjaardag mee te vieren. Zelf heb ik deze traditie even stiekem gemist. Oeps. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt deze later gewoon alsnog inhalen door een feestje te organiseren waarbij je de 21 diner regels alsnog volgt. Nodig al je vrienden uit en volg de regels om alsnog aan deze studenten traditie te voldoen. Hoe verder je van de 21 afzit in leeftijd, hoe grappiger dit idee eigenlijk wordt.

Organiseer een surprise party

Oké, deze kun je dus niet voor jezelf organiseren, maar dit is wel heel leuk om een ander mee te verrassen. Dit is leuk om te organiseren voor vrienden of voor je vriendin. Om op ideeën te komen voor je vriendin kun je misschien even spieken op een vrouwenblog als Dameswiki.nl voor wat inspiratie.

Organiseer een kinderfeestje

Deze bedoel ik niet voor je kinderen. Gewoon voor jezelf. Denk nog eens terug naar hoe je vroegen een kinderfeestje organiseerde. Schrijf papieren uitnodigingen met grappige referenties naar kinderfeestjes van vroeger en laat de voorpret meteen beginnen. Koop zakje chips in een party verpakking en haal andere snacks die je doen denken aan kinderfeestjes van vroeger. Serveer friet op een wegwerptafel kleed zonder borden en doe leuke spelletjes met je vrienden. Zie het als een soort thema feestje.

Thema feestje

Over thema feestjes gesproken. Een thema maakt élk feest beter. Van songfestival thema tot jungle thema. Kies iets geks en dwing al je gasten om verkleed naar je feest te komen. Heb lekker veel voorpret met het versieren van je huis in thema en pas ook de drankjes en de snacks aan op het thema.