Truckjunkie: we share your passion

Truckjunkie: we share your passion

oktober 2, 2023 0 Door Koen Blijlevens

Jouw onverwoestbare truck? Die moet er vet uit zien. Grommend en grauwend scheur jij over de snelwegen van Europa en pronk jij met je imposante vrachtwagen. De verlichting, gordijnen en andere accessoires waarmee jij je truck laat shinen zijn daarom heel belangrijk. Maar waar vind je de beste truck gadgets? Bij Truckjunkie natuurlijk! In deze brute webshop vind je alles wat met trucks te maken heeft, van merch tot tools. Meer weten? Lees dan snel verder, want in dit artikel delen we de ins en outs van Truckjunkie.

Wat is Truckjunkie?

Truckjunkie is dé shop voor truckers die hun lifestyle met passie willen showen. Deze shop garandeert originele en kwalitatief goede producten. Alles voor een tevreden klant, dat is waar Truckjunkie voor staat en daar gaan de creatieve breinen elke dag weer voor. Bij Truckjunkie doen ze alles voor truckers en truck lovers. Of jij nu zelf achter het stuur zit of dagelijks langs de snelweg naar imposante trucks staat te turen, Truckjunkie heeft alles wat jij leuk vindt.

Waarom toffe merch en gadgets kopen bij Truckjunkie?

Truckjunkie heeft een indrukwekkende verzameling gadgets voor iedere truck lover. Gear en gadgets voor jouw stoere truck, klompen en merch om je stijl op te kikkeren. Niets is te gek. Maar wat maakt Truckjunkie nou zoveel beter dan andere truck-winkels?

  • Limited Edition Truckjunkie Gear;
  • Mega-ervaring bij afhalen (gratis foto met het Truckjunkie logo);
  • Snelle levering;
  • Veertien dagen bedenktijd;
  • Betaalopties voor binnen- en buitenland.

Je truck stylen? Ontdek de eindeloze mogelijkhedenHeb jij een eigen truck? Dan moet die er dik uitzien. Daarom vind je in de webshop van Truckjunkie vrachtwagen-gordijnen, voorraambanden, LED-signs, zonnekleppen en nog veel meer. Wil jij meer weten over het pimpen van jouw truck? Surf snel naar Truckjunkie.nl.