Ultieme items om stylish verantwoord in te loungen

Ultieme items om stylish verantwoord in te loungen

januari 20, 2022 0 Door Koen Blijlevens

Helaas houdt het coronavirus ons land nog steeds in z’n greep en zijn we nog steeds niet gevrijwaard van het fenomeen lockdown. Zo nu en dan is er weer sprake van versoepelingen en kunnen we ons iets vrijer bewegen. Hoe dan ook brengen we onze tijd – zowel qua werk als in onze vrije tijd – voornamelijk thuis door. Daar probeert werkend Nederland het beste van te maken, door bijvoorbeeld een sfeervol en praktisch thuiskantoor in te richten en het ‘s avonds en in het weekend zo gezellig mogelijk te maken. Behoor jij ook tot de categorie mannen die al bijna twee jaar veel thuiswerkt? En staan jouw zaterdagen en zondagen voornamelijk in het teken van films kijken en gamen? Er is een aantal dingen die de tijd binnenshuis stukken sneller laten gaan, zoals comfy herenmode waarmee je tegelijkertijd stijlvol voor de dag komt.

Heb jij in jouw kledingkast nog wel wat hangertjes over waar je graag wat nieuwe workwear annex loungewear aan zou willen hangen? In dit blog inspireren we je met eigentijdse fashion zoals trainingspakken, sweaters, t-shirts en hoodies voor heren waarmee je stylish verantwoord kunt bankhangen en thuiswerken.

Bewijs dat comfort en stijl prima samengaan

In onze zoektocht naar soepelvallende kleding waarin je je ook buiten je mancave met een gerust hart kunt vertonen, ontdekten we bij MenTalk een high-end streetwear label. Deze eigenzinnige band wordt ontworpen door een team van ambitieuze jonge professionals dat bestaat uit modegoeroes, profsporters, ondernemers en entertainers uit de muziekindustrie die stuk voor stuk innovatie nastreven. Na de oprichting van het streetwear label in 2015 is het in korte tijd wereldberoemd en populair geworden onder voetballers, bekende dj’s en artiesten uit binnen- en buitenland. Het fashionmerk laat zien dat comfort en stijl uitstekend samengaan. Bij het produceren van de kleding worden fijne stoffen gebruikt, die met name bestaan uit de combinatie van  katoen met polyester. Daarom voelen alle items aan als een tweede huid, en dat is uiteraard mooi meegenomen als je veel loungt en thuiswerkt. 

Super zachte materialen 

De materialen van bijvoorbeeld de trainingspakken, sweaters, tees en hoodies met rits, voelen super zacht aan. Ieder item kun je zo vaak wassen en dragen als je wilt, want de pasvorm blijft eindeloos lang in vorm en de kleuren blijven zelfs na vele wasbeurten perfect behouden. Zie jij jezelf in gedachten al relaxed werken en lekker loungen in deze fijne herenkleding met een sportieve touch? Mooi! Dan lichten we een van de iconen van de fashion brand graag nog even extra voor je uit. Het AB Lifestyle trainingspak is het ultieme item om thuis in je vrije tijd of achter je bureau te dragen. Dit pak staat ook goed bekend als tracksuit en stel je samen door een pull-over track sweater of een hooded track jacket te combineren met een slim-fit tracksuit pants. De term tracksuit herken je vast wel uit de voetbalwereld, waar het vaak door spelers wordt gedragen. Als alle corona-perikelen weer voorbij zijn, kun je een AB-tracksuit dan ook prima dragen als je gaat sporten.