Van welk materiaal laat jij je automatten maken?

Van welk materiaal laat jij je automatten maken?

januari 3, 2023 0 Door Koen Blijlevens

Na langdurig gebruik raken automatten versleten. Dat is vervelend, want je automatten beschermen je interieur en dragen bij aan het verzorgde uiterlijk van je binnenwerk. Is het tijd om de vloermattenset in je auto te vervangen? Dan is het goed automatten op maat te laten maken. Je weet dan zeker dat de matten in je auto passen, goed vastzitten en helemaal op jouw smaak zijn afgestemd. In dit artikel vertellen we je over de verschillende materialen waarvan je automatten kunt laten maken. Wil jij je laten inspireren voordat je zometeen nieuwe automatten bestelt? Lees dan snel verder.

Naaldvilt

Zoek jij automatten met een grove, robuuste uitstraling? Als je naaldvilt automatten van dichtbij bekijkt, zie je allemaal kleine lusjes die de matten een stoer uiterlijk geven. Naaldvilt automatten hebben een voordelige prijs/kwaliteitsverhouding, zijn sterk en functioneel en worden afgewerkt met garen of een geweven band. Voor een beetje extra vrolijkheid laat je de band vastzetten met stiksel in je favoriete kleur, zoals geel, oranje of roze. Je automatten passen niet alleen bij je interieur, maar ook bij jou. Ga naar een automattenspecialist zoals Mijnautomatten.nl, en je bestelt naaldvilt automatten voor in jouw auto eenvoudig vanuit huis.

Velours

Velours is een getufte tapijtsoort. Dit betekent dat er door een machine met kleine naaldjes lusjes uit de stof worden getrokken, die daarna worden doorgesneden. Een automat van velours voelt zacht aan en heeft een luxe uitstraling. Daarbij heeft hij een hoge vuilopnamecapaciteit, waardoor hij er langer schoon uitziet. Wil je wel een beetje kleur in je auto halen? Kies dan voor blauw of rood materiaal of houd het juist op klassiek zwart met een gele, groene, rode of blauwe rand. Ook velours automatten laat je snel thuisbezorgen, zodat jij binnen no-time weer fris de weg op kan met mooie, nieuwe automatten.

Rubber

Stap jij vaak met vieze schoenen de auto in? Geen probleem. Rubber automatten hebben het voordeel dat je ze makkelijk met een doekje afneemt. Ze zijn dus tegen alle soorten weer opgewassen, van regen tot sneeuw. Na het schoonmaken blijft er geen vuil achter, waardoor ze langer meegaan. Net als naaldvilt-automatten en velours-automatten, bestel je rubber automatten eenvoudig online en worden ze bij je thuisbezorgd.

Hoe werkt het?

Online automatten op maat bestellen, gaat in slechts een paar eenvoudige stappen.

  • Ga naar een site zoals Mijnautomatten.nl;
  • Vul je kenteken of het merk en model van je auto in;
  • Kies de materiaalsoort en de kleur van je matten;
  • Kies de randafwerking en de kleur;
  • Laat de automatten thuisbezorgen.

Voor je het weet heb jij nieuwe automatten in huis. Ze passen precies in je auto en hebben jouw favoriete kleur. Zo is je interieur weer iets om trots op te zijn!