5 redenen om Ambilight te nemen

5 redenen om Ambilight te nemen

februari 24, 2021 0 Door Koen Blijlevens

De technologie van de televisie verandert steeds meer. Zo zijn er al televisies met 8k resolutie en zijn de OLED en QLED tv’s zo dun als een haartje. De Ambilight is ook een van de nieuwe technologieën van de televisie. Met deze techniek geniet jij nog meer van de kleuren en films die jij kijkt! Wat is Ambilight precies en waarom moet jij dit hebben? Wij leggen het je uit!

Tv-kijken wordt nog leuker en fijner met Ambilight. Televisies die beschikken over deze innovatie hebben intelligente LED’s aan de randen van de tv’s die de kleuren op het scherm op jouw muur weergeeft. Hierdoor lijkt het alsof je tv groter is en beleef je het kijken nog beter.

1. Televisie kijken was nog nooit zo geweldig

Je beleeft met de Ambilight een intense kijkbeleving. De kleuren worden nog mooier in een donkere kamer, waar jij kan genieten van jouw favoriete serie. Doordat de kleuren op de muur weergegeven worden lijkt het alsof je een groter beeldscherm hebt. Het werkt voor alles wat jij aan het kijken bent. Series, sportwedstrijden, tv-programma’s en zelfs het afspelen van muziek ervaar je beter met Ambilight.

2. Comfort voor jouw ogen

Ambilight geeft jou niet alleen een geweldige kijkervaring, maar het is ook nog eens rustgevend voor jouw ogen. De LED’s zorgen voor de juiste kleuren en de subtiele overgangen, hierdoor hoef jij je minder goed te concentreren en kijk je eenvoudig alle afleveringen van jouw favoriete serie weg.

3. Muziek

Je kunt tegenwoordig veel meer dan alleen tv-kijken op een televisie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het afspelen van jouw favoriete muziek? Alle smart-tv’s hebben die mogelijkheid. Met Ambilight beleef je die muziek nog beter. In een donkere ruimte springen de lichten mee op de ritme van de door jou uitgekozen muziek.

4. Phillips familie

Philips is het bedrijf dat patent heeft op de Ambilight, dus als je een tv met Ambilight wilt zul je een Philips tv moeten nemen. Het handige is dat als je meerdere Phillips apparaten in huis hebt, dat je die op elkaar kan aansluiten. Dit kan dus ook met een Ambilight-tv, die sluit je aan op verschillende lampen van Phillips en zo creëer jij je eigen lichtshow.

5. Verbaas vrienden en familie

Tot slot is het gewoon een hele gave innovatie. Jij zal met een Ambilight-tv jouw vrienden en familie doen verbazen. Iedereen wil graag bij jou thuis films, sport of tv-programma’s kijken, want jij hebt tenslotte de coolste televisie!