5 travel tips!

5 travel tips!

februari 25, 2021 0 Door Koen Blijlevens

Maak een lijstje

Stel je voor je komt net thuis van die dure vakantie en dan kom je erachter dat je iets hebt gemist wat je echt wilde zien. Dit wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Een tip om dit te voorkomen is om een lijstje te maken met dingen die je echt niet wil missen. Als je deze dingen hebt opgeschreven kan je ook makkelijk om deze activiteiten heen plannen.

Pack light

Dit is helemaal belangrijk als je gaat rondreizen. Als je veel rondreis zal je ook veel moeten lopen, je vakantie wordt een stuk minder leuk als je de hele dag met 3 tassen rondloopt. Als je meer meeneemt dan nodig zorgt dit alleen voor irritatie en des te meer je meeneemt des te meer je kwijt kan raken. Vaak wil je ook dingen meenemen van vakantie naar huis, dit wordt nagenoeg onmogelijk als je koffers al stampvol zitten.

Sta vroeg op

Sta voor zonsopgang op om de mooiste locaties helemaal voor jezelf te hebben en vermijd grote toeristenmassa’s. Vroeg opstaan is ook ideaal als je een mooie vakantie foto wil, er zullen namelijk minder toeristen op de foto staan en het licht is s ’ochtends vaak ook op zijn mooist.

Vroeg opstaan is ook belangrijk om het maximale uit je dag te halen zodat je zo min mogelijk mist.

Comfortabele kleding

Uren in de auto, bus of vliegtuig zitten in denim skinny jeans is niet echt een aanrader. Als je lang moet reizen zou ik je aanraden om altijd zo comfortabel mogelijke kleding te dragen. Het probleem is alleen dat de meest comfortabele kleding niet altijd de mooiste kleding is. Het merk je m’apelle heeft hier iets op bedacht. Je m’apelle heeft mooie kleding gemaakt van travel stof, de travelstof is van polyamide en elasthan en wordt op een speciale manier geweven hierdoor krijgt de kleding een erg comfortabele stretch en is het erg luchtig. Perfect voor als je gaat reizen!

Niet alles plannen

Sommige mensen hebben moeite om te genieten van hun vakantie omdat zij alleen bezig zijn met het afwerken van lijstjes. Mijn advies is om eens een dag of 2 zonder plan te gaan reizen. Hierdoor zie je dingen die je anders nooit zou zien en ontmoet je mensen die je anders nooit zou ontmoeten, dit is vaak leukere dan de toeristische trekpleisters bezoeken.