Tips voor gadgets

Tips voor gadgets

februari 25, 2021 0 Door Koen Blijlevens

Het is een zwaar jaar geweest, 2020. Daarom is het belangrijk om er deze winter extra comfortabel bij te zitten. Laten we eens een kijkje nemen naar een aantal gadgets die deze winter voor veel mensen goed van pas gaan komen. Belangrijke trends van deze winter zullen draaien om de wens om de verloren tijd en de intimiteit in te halen. Dit komt omdat mensen terug willen keren naar een normaal leven waarin het goed is om dicht bij elkaar te zijn. Natuurlijk moedigen we iedereen aan om veilig en verantwoordelijk te zijn, maar het is niet meer dan normaal dat mensen willen socialiseren. En dus is het geen wonder dat heel wat van de volgende apparaten een groot gemeenschappelijk aspect voor hen hebben.

Air purifier

Zeer compacte en draagbare air purifiers blijken zeer nuttig te zijn tijdens de vakantieperiode wanneer gezinnen en vrienden samenkomen. Ze verwijderen verontreinigingen zoals rook, stof, vluchtige organische stoffen en mogelijk zelfs microben, hoewel de doeltreffendheid in dat opzicht nauwelijks bewezen is. Reken niet volledig op air purifiers om u te beschermen tegen mogelijke infecties en houdt u dus gewoon aan de 5 basisregels. Maar air purifiers zorgen wel zeker voor een frisser, aangenamer binnenklimaat, of het nu thuis is, in een hotel of bij een familielid.

Draagbare projectoren

Buiten is het koud, maar binnen geniet je van films en TV in een groot formaat terwijl je warme chocolademelk drinkt. Omdat je door corona niet meer zo makkelijk naar de biscoop kan is een draagbare projector de veilig oplossing voor een bioscoopervaring. Draagbare projectoren hebben ingebouwde Bluetooth-luidsprekers, wegen zeer weinig, zijn slank, compact en bieden mooie beeldkwaliteit voor elk type content, van films tot gaming. Ze zijn ook duurzaam, omdat ze zeer weinig stroom verbruiken. Daarnaast geven ze u het grote schermformaat dat u wilt zonder kabels of montageproblemen. Goede, geavanceerde draagbare projectoren verpakken veel technologie in zeer compacte vorm en zijn uw aandacht waard. U heeft niet eens een scherm nodig, alleen een beschikbare muur.

Persoonlijke kachels

Deze zijn er in alle soorten en maten, van handverwarmers tot apparaten die hele ruimtes verwarmen en zelfs als luchtzuiveraar dienen. Allemaal bedoeld om u persoonlijk warm te houden, zonder dat u thuis alleen op de centrale verwarming of op grote kachels hoeft te vertrouwen. Ook zijn veel persoonlijke verwarmers makkelijk te verplaatsen, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn en zorgen voor urenlange warmte van dichtbij.

Meer blogs voor mannen lees je op Mannentotaal.Be & Mannenwijzer.nl.