Hoe kun je je huurhuis in de zomer koel houden?

Hoe kun je je huurhuis in de zomer koel houden?

oktober 9, 2023 0 Door Koen Blijlevens

De zomer wordt steeds warmer. Voor die hitte zijn Nederlandse woningen niet gemaakt. Onze huizen hebben stenen spouwmuren Рmet ruimte er tussen Рvol met isolatiemateriaal, ramen van dubbel glas, dakisolatie… We doen er alles aan om de warmte binnen te houden. In de winter is dat super, maar in de zomer moeten we die keuze vaak berouwen. Vaak is zonwering de enige manier om hitte buiten te houden. Maar heb je een huurhuis, dan is het lastig om zonwering aan te schaffen. Mag het van de huisbaas? En zelfs als het mag, wil je dan wel een hoofdprijs investeren in een huis dat niet van jou is? In dit artikel vertellen we je hoe je dit probleem oplost.

Voordelige zonwering van Sunwise

Sluiten we de zon niet buiten, dan wordt het in de zomer onaangenaam warm in huis. Daarom wordt de vraag naar zonwering steeds groter. Van zonwering voor een zolderraam tot zonwering voor een voorraam of zelf voor de voordeur – als het van glas is, willen we het tegen zonlicht beschermen. Maar ben je op zoek naar niet-permanente zonwering voor een voordelige prijs, dan wordt de zaak wat lastiger. Klassieke zonwering is duur, permanent en mag in een huurhuis vaak niet eens worden geplaatst. Bij Sunwise vind je een slimme oplossing voor dit probleem: zuignapzonwering.

Wat is zuignapzonwering?

Sunwise zonwering bevestig je eenvoudig aan de binnenkant van je raam, zonder boren. Aan de hoeken van de schermen zitten zuignappen, die je goed tegen het raam aandrukt en makkelijk weer verwijdert. De schermen houden hitte, fel licht en UV-straling buiten, maar laten wel genoeg licht binnen om je bioritme op gang te houden. Je huis wordt dus geen donkere tombe. Ben je op je uitzicht gesteld, dan kun je zelfs kiezen voor Sunwise Vision-screens, waar je prima door naar buiten kunt kijken.

Wat kost zuignapzonwering?De zonwering van Sunwise is erg goedkoop: al vanaf twintig euro schaf je een scherm voor je raam aan. Natuurlijk is de zonwering niet alleen geschikt voor je ramen, ook zonwering voor deuren of zonwering voor je veranda behoren tot de mogelijkheden. De enige ramen waarvoor de Sunwise-schermen niet geschikt zijn, zijn koepelramen en ramen met een bijzondere vorm. Kies voor de flexibele zonwering van Sunwise!