Tuinkist VS Tuinkast, welke moet je kiezen?

Tuinkist VS Tuinkast, welke moet je kiezen?

april 8, 2022 0 Door Koen Blijlevens

Er zijn verschillende soorten opbergers die je in je tuin kunt plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een tuinkast of tuinkist van Blokhut.com. Het kan moeilijk zijn om de beste opslag voor je terras, balkon en tuin te kiezen. In feite zijn de functies van zowel de tuinkist als de kast vergelijkbaar. Beide opbergers beschermen de tuinspullen. Wat de opslag anders maakt, zijn de vorm en de afmeting. De tuinkast is groter dan de tuinkist. Je kunt dus veel meer spullen kwijt. Hier een uitgebreide uitleg over de tuinkast en kist.

Wat is een tuinkist?

De tuinkist van Blokhut is een draagbare opberger die je in je achtertuin, tuin of terras kunt plaatsen. Deze kist is gemaakt van hout of metaal. Het is een perfecte oplossing wanneer er geen magazijn in je huis is. Je kunt de tuin er netjes en schoon uit laten zien. Je kunt deze kist gebruiken om een ​​breed scala aan apparatuur in op te bergen. Vervolgens kun je er bijvoorbeeld het kinderspeelgoed, de tuinspullen en de loungekussens in kwijt. Je spullen zijn beschermd tegen regen, sneeuw, zon en zelfs dieven. Je kunt de grootte en vorm van de houten kist selecteren op basis van je behoefte.

Wat is een tuinkast?

De tuinkast dient tevens als opbergsysteem voor je balkon of tuin. De afmeting van de kast is groter dan de tuinkist. De capaciteit van de opslag is dus ook groter. De kast is verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen. De tuinkast is veelzijdig inzetbaar. Deze kast gebruik je niet alleen voor het opbergen van tuinspullen, maar je kunt de tuinkast ook gebruiken voor het opbergen van vuilnisbakken, fietsen, zwembadinstallatie en andere spullen. Je kunt het materiaal van de kast naar eigen voorkeur selecteren. Er zijn houten en metalen kasten beschikbaar. Als je een onderhoudsarme kast nodig hebt, kun je kiezen voor metaal.