Voordelen van het gebruik van een balansbord

Voordelen van het gebruik van een balansbord

januari 27, 2022 0 Door Koen Blijlevens

Balansborden zijn in principe gemaakt van hout en hebben vlakke oppervlakken. Als je uitkijkt naar het kopen van een balansbord, doe het dan goed en koop een Stapelstein balansbord. Het is een soort plank met koepelvormige bodems die niet zo stabiel zijn en de planken bewegen in verschillende richtingen. Er zijn verschillende soorten boards om uit te kiezen, die allemaal zeer duurzaam en betrouwbaar zijn. Een rockerboard is bijvoorbeeld ontworpen om van links naar rechts te bewegen, en een rond balansbord is zo ontworpen dat het zowel van links naar rechts als van voren naar achteren kan bewegen.

Gebruik van Balance Board

Balance boards zijn mooi en geweldig om te helpen. Als we een Stapelstein balance board kopen, weet je zeker dat ze zowel door volwassenen als kinderen kunnen worden gebruikt. Ze zijn zeer veelzijdig en worden geleverd met verschillende speeltjes die perfect zijn voor iedereen. Volwassenen kunnen ze gebruiken als hulpmiddel voor therapie en revalidatie van onderbeenblessures en meer. Ze zijn ook geweldig als trainingshulpmiddelen om sport gerelateerde blessures te voorkomen. Voordelen van een balansbord zijn: verbeterde houding, verbeterde motoriek, blessurepreventie, hulp bij blessures revalidatie en vele andere voordelen.

Balansborden kunnen worden gebruikt voor gewichtsverlies

Balance boards zijn geweldig om blessures te voorkomen. Zoals u wellicht weet, verbrandt elke vorm van gewichtsverlies calorieën. Het gebruik van een uitgebalanceerd board kan dus ook helpen bij het afvallen. Het aantal verbrande calorieën hangt zeker af van verschillende factoren zoals: activiteit, duur, input lichaamsgewicht en vele andere factoren. Dus of u nu een balansbord wilt gebruiken voor revalidatie of voor gewichtsverlies, u kunt er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt. Deze boards zijn multifunctioneel en sterk aanbevolen. Neem eens een kijkje op meervoorkinderen.nl