Een dinnerdate die uitmondt in een onvergetelijke ervaring

Een dinnerdate die uitmondt in een onvergetelijke ervaring

februari 13, 2023 0 Door Koen Blijlevens

Genieten van een uitgebreid diner of een smaakvolle lunch is voor veel mensen het hoogtepunt van de dag. Niet verwonderlijk, want wat is er nu prettiger dan aanschuiven aan een stijlvol gedekte tafel compleet met zorgvuldig bereide gerechten en mooie wijnen? Thuis of in een culinair restaurant. Natuurlijk speelt ook de fijne sfeer een belangrijke rol. Een etentje is immers de gelegenheid bij uitstek om jezelf verzorgd te kleden, sfeervolle muziek op te zetten en de kaarsen aan te steken. Kortom, samen eten biedt dé sociale gelegenheid om te genieten van gezelschap op niveau. Maar dit laatste is niet vanzelfsprekend, bijvoorbeeld als je geen vaste relatie hebt of omdat er niemand in je naaste omgeving is met wie je samen uit eten kunt gaan. Herken jij jezelf in het bovengenoemde en zou je graag op een dinnerdate willen gaan met excellent gezelschap? Kijk dan eens op de stijlvolle website van Companionship.

Online bemiddelingsplatform voor mensen van veertig-plus

Dit is een online bemiddelingsplatform voor mensen van veertig-plus dat inspeelt op de groeiende behoefte aan contact, verbinding en affectie. De gezelschapsheren en gezelschapsdames – ofwel companions – van Companionship bieden excellent gezelschap dat vergelijkbaar is aan het samenzijn met een high class escort. Tijdens een dinnerdate genieten zij samen met jou graag van een gezellig samenzijn in de vorm van een gastronomische lunch of diner. 

Manieren om samen met een gezelschapsdame of gezelschapsheer op dinnerdate te gaan:

Genieten van een zorgvuldig bereid diner in de avond; 

Uitgebreid lunchen in de middag;

Bezoek samen een culinair festival of evenement;

Volg samen een interactieve kookworkshop;

Uit eten in een gezellig grand café of culinair restaurant; 

Samen thuis aan tafel gaan voor een sfeervol etentje.

Samen uit eten in een gastronomisch restaurant 

Een dinnerdate met een gedistingeerde gezelschapsheer of gezelschapsdame van Companionship kun je op allerlei manieren invulling geven. Vind je het leuk om samen te koken en daarna te genieten van jullie creaties terwijl je in je vertrouwde omgeving bent? Dan kun je de companion bij je thuis uitnodigen. Wil je juist buiten de deur afspreken? Dan kunnen we je een dinner date in bijvoorbeeld het restaurant van een mondain hotel in een mooie stad absoluut aanraden. Hierbij kun je denken aan de brasserie van Hotel New York in Rotterdam, het restaurant van Hotel Des Indes in Den Haag of een van de restaurants van Hotel Okura Amsterdam. Een andere manier om samen met een companion van een dinner date te genieten, is het bezoeken van een culinair festival of evenement. 

Deze winter kun je onder andere naar de Winterse Foodwalk in het Museumkwartier in Amsterdam. Aankomende zomer wordt in Haarlem op de Grote Markt Haarlem Culinair georganiseerd. Kortom, de mogelijkheden om op dinnerdate te gaan met een charmante companion zijn eindeloos! Op welke manier geef jij invulling aan een sfeervol etentje met excellent gezelschap?