Hoe houd je je vriendin blij?

Hoe houd je je vriendin blij?

augustus 26, 2021 0 Door Koen Blijlevens

Je bent gezegd met haar, maar hoe houd je je vriendin echt blij? Voor sommige mannen gaat het niet vanzelf om hun vriendin te verwennen, daarom helpen wij je een handje!

Help haar met dingen

Bied aan om haar te helpen met dingen. Een helpende hand bieden is een geweldige manier om je vriendin te laten zien hoeveel je om haar geeft en haar te helpen zich speciaal te voelen. Bied aan om mee te helpen zonder te wachten tot ze erom vraagt. Als je met dingen helpt, doe dan niet alsof je iets terug verwacht of klaag niet over het werk. Dat leidt waarschijnlijk tot harde gevoelens en maakt het gebaar minder speciaal.

Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: “Hé, je hebt de hele dag hard gewerkt. Waarom laat je me vanavond niet koken?”

Af en toe een cadeautje doet wonderen

Geef haar van tijd tot tijd cadeaus. Fleur de dag van je vriendin op en laat haar zien dat je aan haar denkt door haar af en toe een cadeau te geven. Het kan voor een speciale gelegenheid zijn, wanneer ze zich down voelt, of zomaar. Maak je geen zorgen dat je veel geld verspilt aan iets bijzonders – ze zal het gebaar waarschijnlijk waarderen, zelfs als het iets kleins of eenvoudigs is.

De geschenken die je haar geeft, zullen meer betekenis hebben als ze aansluiten bij wie ze is als persoon of wat je relatie speciaal maakt. Je kunt bijvoorbeeld een mooie foto van jullie twee uitprinten en inlijsten of haar een mok kopen met haar favoriete quote erop. Is ze als beroep nagel styliste of heeft ze zelf acryl nagels, koop haar dan leuke producten hiervoor. Of een shirtje van haar favoriete sport, noem maar op!

Als je haar het cadeau geeft, zeg dan iets als: “Ik zag dit en dacht aan jou!”

Plan quality time met haar

Plan quality time met haar. Regelmatig een-op-een tijd doorbrengen met je vriendin is een van de beste manieren om je band met haar te verdiepen en haar te helpen zich geliefd te voelen. Probeer minstens één keer per week een date night of een andere speciale tijd samen voor jullie tweeën te plannen.

Je kunt bijvoorbeeld dineren en naar de film gaan, samen een wandeling maken of gewoon samen thuis rondhangen en videogames spelen. Kies om de beurt wat je doet tijdens je tijd samen.

Fysieke genegenheid

Toon haar fysieke genegenheid. Fysieke aanraking is voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel van een romantische relatie. Toon genegenheid voor je vriendin door haar handen vast te houden, te knuffelen, te zoenen of haar een steuntje in de rug te geven. Zorg ervoor dat je haar vraagt ​​waar ze zich prettig bij voelt en respecteer haar wensen als ze niet aangeraakt wil worden!

Zeg lieve dingen tegen haar

Zeg aardige dingen tegen haar. Iedereen hoort graag vriendelijke en ondersteunende woorden van zijn partner. Door positieve dingen tegen je vriendin te zeggen, zal ze zich geliefd en gewaardeerd voelen, wat je relatie in het algemeen zal verbeteren. Dus, als je iets aardigs over haar denkt, houd het dan niet voor jezelf – zeg het hardop!