Mooie vacatures voor GZ-psycholoog bij een eigenzinnige detacheringsorganisatie

Mooie vacatures voor GZ-psycholoog bij een eigenzinnige detacheringsorganisatie

juni 8, 2022 0 Door Koen Blijlevens

Wanneer je werkt als geregistreerd GZ-psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog) behandel je de meest uiteenlopende patiënten. Je kunt daarbij denken aan mensen met problemen in de privésfeer, psychische stoornissen of met psychosociale en/of psychiatrische problemen. Hoewel dit niet altijd gemakkelijke werkzaamheden zijn, voer jij ze graag uit omdat je anderen wilt helpen. Verder wil je je als GZ-psycholoog dagelijks inzetten om de beste zorg te bieden aan cliënten die dat hard nodig hebben. Daarom heb je zelfreflectie, beschik je over een groot doorzettingsvermogen en werk je graag samen met anderen. Ook kun je goed zelfstandig werken.

Wat zijn veel voorkomende werkzaamheden van een GZ-psycholoog?

• Voeren van opname- en intakegesprekken;

• Verrichten en interpreteren van psychodiagnostisch onderzoek; 

• Afnemen van anamnese en doen van observaties; 

• Opstellen en evalueren van behandelplannen;

• Uitvoeren van behandelplannen met behulp van uiteenlopende psychotherapeutische technieken;

• Zorgen voor een goede dossiervorming omtrent behandel- en onderzoeksgegevens;

• Adviseren van artsen en andere specialisten over de behandeling van cliënten; 

• Bevorderen van kwaliteitsbewaking binnen het eigen behandelteam;

• Deelnemen aan multidisciplinair overleg en intervisiebijeenkomsten.

Over welke ervaring moet je beschikken?

Een GZ-psycholoog heeft een postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en is geregistreerd in het BIG-register. Heb jij vanwege jouw roeping deze opleiding afgerond en wil je jezelf inzetten om mensen te helpen? Heb jij kennis van en ervaring met individuele- en groepsbehandeling en met (neuro-)psychologische diagnostiek? En heb je hart voor de zorg en ben je proactief en enthousiast? Dan is het zeer de moeite waard je te verdiepen in een van de interessante vacatures voor GZ-psycholoog van een eigenzinnige detacheringsorganisatie, waarmee jij je kunt inzetten om cliënten adequate zorg te bieden. 

Mooie vacatures binnen de zorg 

Je kunt je ook sterk maken voor de zorg als je geen GZ-psycholoog bent. Bij een detacheringsbureau vind je ook zorgvacatures voor andere mooie vakgebieden, variërend van doktersassistente en tandartsassistente tot casemanager verzuim en teamleider apotheek. Ook zijn er veel mooie vacatures van verzorgende IG. ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen), het verzorgen van wonden en het uitdelen van medicijnen, vormen slechts een kleine greep uit alle denkbare werkzaamheden die je uitvoert als verzorgende IG. Je ontvangt een salaris conform CAO, ervaring en wensen, kunt toffe trainingen en betaalde opleidingen volgen via de academy van de detacheringsorganisatie en je hebt de optie tot het rijden van een leaseauto.